trapbekleden met hout | Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
Pffavicon

Alle prijzen zijn excl. BTW

Alle prijzen zijn excl. BTW

Homepage 8211 Oud
Direct uit de fabriek
Homepage 8211 Oud
Scherpe prijzen
Homepage 8211 Oud
Duurzaam & kwaliteit
Homepage 8211 Oud
Altijd op voorraad
Trap bekleden

TRAPRENOVATIE

Het is mogelijk om uw bestaande trap te (laten) bekleden met echt eiken houten traptreden.

Opbouw traptreden

Wij leveren en monteren eiken traptreden die op dezelfde manier zijn samengesteld als onze parketvloeren. De treden worden gemaakt van 9mm berken multiplex met daarop een eiken toplaag van 4mm verlijmd. De  traptreden zijn altijd voorzien van een uitsparing voor een antislip strip, welke verkrijgbaar is in 4 kleuren. Deze antislip strip is verplicht aanwezig in verband met de veiligheid. Zonder antislip strip kunnen de treden te glad en daardoor onveilig zijn, vooral als u de trap op sokken zou belopen kan dit tot gevaarlijke situaties leiden.

Aan de voorzijde van de treden is een (zogenaamde) trapneus bevestigd van massief eikenhout, hierdoor hebben de treden een aanzicht van een 65mm dikke massief eiken trap.

Trappanelen, stootborden en onderlatten

De treden worden per paneel van 60x100cm of 60x140cm geleverd waaruit twee panelen gehaald kunnen worden. Deze zijn verkrijgbaar in twee kwaliteiten. Één met kleine noestjes tot maximaal 10mm doorsnede en panelen met noesten tot maximaal 25mm doorsnede. Er kunnen ook onderlatten en stootborden meegeleverd worden waardoor uw complete trap netjes afgewerkt kan worden. Een gehele traprenovatie is dus mogelijk! Alle onderdelen kunnen in tientallen kleuren besteld worden waardoor deze altijd naar uw eigen wens in uw interieur is toe te passen.

Complete traprenovatie

Het plaatsen van de traptreden en toebehoren is een heel precies en specialistisch werk wat het beste door een professional gedaan kan worden. Parket-Fabriek heeft eigen vakmensen die dit voor u kunnen doen. Voor meer informatie over de prijzen en het plaatsen van een complete trap kunt u contact opnemen met Parket-Fabriek.