NULWAARDE METING

Nadat uw cementdek- of anhydriet-vloer met behulp van het opstook protocol voldoende droog is, kunt u de laatste stap uitvoeren. De NUL-meting. Op de 15e dag meet u 2 temperaturen. De temperatuur van de bovenkant cementdek- anhydriet-vloer. En de water temperatuur van het water gemeten bij de ingangszijde van de vloer verwarming’s verdeler.
De bovenkant van de dekvloer meet u op elke ongeveer 2 tot 5 vierkante meter. (infra rood meter) De hoogst gemeten waarde dient u als uitgangs punt aan te houden.
De NUL-waarde bepaalt u door de maximale toegestaan oppervlakte temperatuur voor Parket-Fabriek vloeren van 30 graden af te trekken van de oppervlakte temperatuur die u als hoogste waarde heeft gemeten. Bijvoorbeeld hoogste gemeten waarde 42 graden celsius, min de maximaal toegestane oppervlakte temperatuur 30 graden celsius is een verschil van 12 graden.
In dit geval zal de temperatuur van het oppervlak van de cementdek- anhydriet-vloer met 12 graden celsius verlaagd moeten worden, zodat deze niet meer hoger zal zijn dan 30 graden celsius. Hiervoor moet u dan de water temperatuur van de vloerverwarming’s verdeler ook met 12 graden celsius verlagen. Dit is in stappen van 10 minuten eenvoudig uit te voeren.

OM TE VOORKOMEN DAT IEMAND PER ONGELIJK DE THERMOSTAATKRAAN VAN UW VERDELER OMHOOG DRAAIT, IS HET RAADZAAM OM DEZE KRAAN DOOR UW INSTALLATEUR TE LATEN VERZEGELEN.

Bel me terug

DIRECT UIT DE FABRIEK Ruim 200.000 meter houten vloer wordt er per jaar in de fabriek geproduceerd. Hierdoor leveren wij direct van fabriek naar consument.
GOEDKOOP Zonder tussenhandel bent u bij ons het meest voordelig uit. En dan heeft u dus voordelig precies die houten vloer waar u naar op zoek bent.
DUURZAAM & KWALITEIT In onze fabriek wordt met jaren lange ervaring en veel zorg gewerkt aan de beste houten vloeren. Kom eens een kijkje nemen.
ALTIJD OP VOORRAAD Maak uw keuze in onze showroom. Vanuit ons enorme magazijn kunt u uw vloer bijna altijd meteen mee naar huis nemen.