LEGSERVICE

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Parket-Fabriek houten vloer. Voor u is het misschien nu de vraag. Ga ik mijn vloer zelf leggen? Of laat ik de vloer leggen. Wanneer u besluit de vloer te laten leggen kunt u rekenen op een vakkundig en professionele aanpak bij Parket-Fabriek

Werkwijze:
Wanneer u heeft besloten de vloer te laten leggen door Parket-Fabriek zal er altijd een controle plaats vinden, zodat de te leggen ruimte ingemeten kunnen worden. Naast het inmeten van de vloer zal er ook gekeken worden naar de kwaliteit van de ondervloer en eventueel mogelijke aanpassingen die moeten gedaan worden om de vloer te kunnen installeren.

Eventuele extra kosten die gemaakt moeten worden aan de ondervloer zodat de vloer vakkundig verwerkt kan worden zullen aan u worden doorberekend. Mocht u er echter voor kiezen hiermee niet in te stemmen, kunt u uw vloer kosteloos annuleren. U betaald alleen de eenmalige opmeet kosten.

Na het inmeten ontvangt u van ons de uiteindelijke exacte benodigde vierkante meters van de vloer en eventueel ook de bij artikelen, zoals plinten. De totaalprijs is bekend. U hoeft alleen nog maar akkoord te geven, en uw order kan worden geproduceerd in onze fabriek.

Nadat u uw vloer heeft afgeroepen of afgehaald kan deze worden gelegd. Uw vloer dient minimaal 24 uur van te voren in de te leggen ruimte aanwezig te zijn. Dit in verband met acclimatiseren.

Omdat het voor onze leggers vaak moeilijk is om van te voren een exacte legdag af te spreken, wordt er meestal een legweek afgesproken. Bijvoorbeeld begin, midden of einde van een bepaalde week. Na het afronden van de legwerkzaamheden wordt er samen met u een oplever formulier ingevuld waarna u per pin kunt afrekenen.

Vaak zijn er na het opleveren nog vragen over bijvoorbeeld onderhoud of andere dingen. Schroomt u niet en bel even of stuur een mail..

Bel me terug

DIRECT UIT DE FABRIEK Ruim 200.000 meter houten vloer wordt er per jaar in de fabriek geproduceerd. Hierdoor leveren wij direct van fabriek naar consument.
GOEDKOOP Zonder tussenhandel bent u bij ons het meest voordelig uit. En dan heeft u dus voordelig precies die houten vloer waar u naar op zoek bent.
DUURZAAM & KWALITEIT In onze fabriek wordt met jaren lange ervaring en veel zorg gewerkt aan de beste houten vloeren. Kom eens een kijkje nemen.
ALTIJD OP VOORRAAD Maak uw keuze in onze showroom. Vanuit ons enorme magazijn kunt u uw vloer bijna altijd meteen mee naar huis nemen.