Multiplank vloeren | Hoge kwaliteit | Fabrieksprijzen
EIKEN VISGRAAT 12,5×62,5CM PREMIUM

De multiplank eiken visgraat premium vloer is terug van weg geweest. Deze zeer mooie rustige, noestvrije premium visgraat vloer geeft uw huis een zeer rustige en luxueuze uitstraling.

Van € 57,37 p/m² ex. BTW
Voor € 38,45 p/m² ex. BTW

OLD RUSTIEK MULTIPLANK 20CM

De old rustieke multiplank houten vloeren zijn erg populair en een nieuwe trend in de wereld van houten vloeren. De basis van deze stoere, duurzame multiplank vloeren bestaat uit zeer oude uitstraling die een unieke light-press behandeling kunnen krijgen.

Van € 54,95 p/m² ex BTW
Voor € 31,95 p/m² ex. BTW

EIKEN VISGRAAT 18x72CM VINTAGE

Deze multiplank eiken visgraat vloer is een klassieker van Parket-Fabriek. Of u nu een jaren 30 woning hebt of een luxueus appartement. Deze eiken multiplank visgraat vloer geeft elke ruimte een uniek karakter.

Van € 58,95 p/m² ex. BTW
Voor € 32,95 p/m² ex. BTW

DE SOLID MIX
18CM BREDE MULTIPLANK

Deze schitterende eiken solid multiplank vloer is zeker een aanrader van Parket-Fabriek. De eiken solid multiplank geeft uw huiskamer en/of bovenverdieping een zeer mooie, stijlvolle en warme uitstraling.

Van € 43,17 p/m² ex. BTW
Voor € 31,45 p/m² ex. BTW

NICE CHOICE
MULTIPLANK 18 CM BREED

Een van de hardlopers van Parket-Fabriek. Een mooie eiken geschuurde multiplanken houten vloer van 18cm breed met een dikke toplaag van 3mm eiken. Uitermate geschikt voor op vloerverwarming.

Van € 35,75 p/m² ex. BTW
Voor € 27,45 p/m² ex. BTW

EIKEN VISGRAAT
19X95CM SELECT

Op zoek naar een extra grote schitterende eiken multiplank visgraat vloer? Deze rustige, noestvrije, extra grote multiplank visgraat vloer is een lust voor het oog en geschikt voor elke ruimte.

Van € 58,95 p/m² ex. BTW
Voor € 41,45 p/m² ex. BTW

EIKEN LAMELPLANK
ENTRY 15 CM BREED

Lamelplanken zijn tegenwoordig erg populair. Deze eiken lamelplanken zijn comfortabel en sfeervol in elke ruimte. Een stoere vloer voor een zeer kleine prijs.

Van € 31,15 p/m² ex. BTW
Voor € 22,45 p/m² ex. BTW

NICE CHOICE
MULTIPLANK 22 CM BREED

De nice choice van 22 cm breed is een stoere, robuuste en een populaire multiplank vloer van Parket-Fabriek.

Van € 40,64 p/m² ex. BTW
Voor € 30,45 p/m² ex. BTW

SOLID MULTIPLANK
18 CM BREED (noest tot 25mm)

Een zeer mooie eiken multiplank (noest tot 25mm) met een toplaag van 6 mm eiken en is een lust voor het oog. De eiken multiplank solid geeft uw woning of appartement een mooie, rustige en luxueuze uitstraling.

Van € 47,46 p/m² ex. BTW
Voor €31,45 p/m² ex. BTW

BURNED OAK

Op zoek naar een exclusieve eiken multiplank en u wilt een vloer die tijdloos, modern en toch warm is?  Dan is de eiken multiplank burned oak een zeer goede optie. Wij vragen geen vooruitbetaling, tenzij de vloer in de fabriek behandeld moet worden.

€ 27,45 p/m² ex. BTW

AUTHENTICA LAMELPLANK

Nieuw in onze collectie; de authentica. Lamelparket van zeer hoge kwaliteit met veel noesten. Bent u op zoek naar een vloer met een warm karakter? Dan is deze rustieke vloer zeker iets voor u.

€ 41,45 p/m² ex. BTW

NICE CHOICE XXL (30 cm)

Deze schitterende eiken multiplank nice choice XXL is een extra brede multiplank van 30 cm breed. De eiken multiplank nice choice XXL vloer geeft door zijn breedte een geweldig mooi effect in uw woning. De eiken multiplank nice choice XXL is een stoere, geleefde en rustieke vloer.

Van € 72,45 p/m² ex BTW
Voor € 41,45 p/m² ex. BTW

OLD RUSTIEK MULTIPLANK 22CM

De old rustieke multiplank houten vloeren zijn erg populair en een nieuwe trend in de wereld van houten vloeren. De basis van deze stoere, duurzame multiplank vloeren bestaat uit zeer oude uitstraling die een unieke light-press behandeling kunnen krijgen.

Van € 59,95 p/m² ex BTW
Voor € 35,95 p/m² ex. BTW