Exclusieve houten vloeren bij Parket-Fabriek
EIKEN VISGRAAT 12,5×62,5CM PREMIUM

De eiken visgraat premium vloer is terug van weg geweest. Deze zeer mooie rustige, noestvrije premium visgraat vloer geeft uw huis een zeer rustige en luxueuze uitstraling. Dit betreft een multiplank uitvoering.

Van € 57,37 p/m² ex. BTW
Voor € 38,45 p/m² ex. BTW

PREMIUM
MULTIPLANK

Deze premium eiken multiplank vloer is glad geschuurd en heeft een rustige uitstraling. Met een premium eiken multiplank vloer kiest voor u een degelijke en duurzame vloer. Altijd voldoende op voorraad.

Van € 43,17 p/m² ex. BTW
Voor € 31,45 p/m² ex. BTW

EIKEN VISGRAAT
18X72CM VINTAGE

Deze multiplank eiken visgraat vloer is een klassieker van Parket-Fabriek. Of u nu een jaren 30 woning hebt of een luxueus appartement; deze eiken multiplank visgraat vloer geeft elke ruimte een uniek karakter.

Van € 58,95 p/m² ex. BTW
Voor € 32,95 p/m² ex. BTW

DE SOLID MIX
18CM BREDE MULTIPLANK

Deze schitterende mooie eiken solid multiplank vloer is zeker een aanrader van Parket-Fabriek. De eiken solid multiplank geeft uw huiskamer en/of bovenverdieping een zeer mooie, stijlvolle en warme uitstraling.

Van € 43,17 p/m² ex. BTW
Voor € 31,45 p/m² ex. BTW

TRADITIONEEL PARKET
(TAPIS)

De meest traditionele soort parket is tapis. De naam tapis komt van het Franse woord voor tapijt. Niet voor niets, want het eindresultaat wordt als het ware een tapijt van hout.

€99,95 p/m² ex. BTW

MULTIPLANK NICE CHOICE XXL (30 cm breed)

Deze schitterende eiken multiplank nice choice XXL is een extra brede multiplank van 30 cm breed. De eiken multiplank nice choice XXL vloer geeft door zijn breedte een geweldig mooi effect in uw woning. De eiken multiplank nice choice XXL is een stoere, geleefde en rustieke vloer.

Van € 72,45 p/m² ex BTW
Voor € 41,45 p/m² ex. BTW

EIKEN VISGRAAT
19X95CM SELECT

Deze zeer mooie rustige, noestvrije extra grote multiplank visgraat vloer is een lust voor het oog. De eiken select multiplank visgraat vloer wordt door zijn grotere afmeting ook wel walvisgraat genoemd!

Van € 58,95 p/m² ex. BTW
Voor € 41,45 p/m² ex. BTW