Parket-Fabriek | Topkwaliteit parket tegen fabrieks prijzen

Houten vloeren,
direct uit de fabriek
voor de beste prijs.

 

 

Boek een showroom bezoek

Wij zijn op afspraak geopend

Wij mogen weer gasten ontvangen in onze showroom! Daarom kunt u vanaf nu een afspraak inplannen in onze boekingsmodule. Tijdens dit gesprek van een uur adviseren wij u over de beste vloer en kunt u op uw gemak alles opties bekijken.

Showroom Corona 2
Vacature Medewerker Binnendienst

 

 

Word jij onze nieuwe collega?

Gezocht: binnendienst medewerker (full-time)

Heb jij een klantgerichte instelling, toon je initiatief en kun zowel zelfstandig werken als in teamverband? Dan is Parket-Fabriek mogelijk per direct op zoek naar jou!

Houten vloeren, direct uit de fabriek
voor de beste prijs.

Welkom bij Parket-Fabriek, dé specialist in houten vloeren! Met ruim 30 mensen werken wij iedere dag aan een prachtig product: namelijk onze eigen geproduceerde vloeren. Wij maken zowel massieve houten vloeren als de beroemde multiplank. De multiplank, ook wel bekend als lamelparket, is ten slotte uitgevonden bij ons in de fabriek! Deze rechte of visgraatvloeren voorzien wij vervolgens van een mooie kleur door middel van onze speciale Light-Press techniek.

Doordat wij de productie in eigen handen hebben profiteert u van een zéér scherpe prijs, maar levert u niet in op kwaliteit. Daarbij beschikken wij over de Parket-Fabriek Legservice. Een team van professionele parketteurs met zeer veel ervaring die het leggen van een vloer bij u uit handen kunnen nemen. Als extra service kunnen wij ook een traprenovatie uitvoeren én PVC vloeren leveren.

Heb je een vraag? Of wil je graag gratis een offerte op maat aan vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Img 6250 Scaled
Np Factory 888657 5dba58

Direct uit de fabriek

Ruim 200.000 meter houten vloer wordt er per jaar in de fabriek in Boxtel geproduceerd. Als consument koopt u bij ons direct uit de fabriek.

Np Price Tag 999157 5dba58

Scherpe prijzen

Zonder tussenhandel bent u bij ons het meest voordelig uit. En dan heeft u dus voordelig precies die houten vloer waar u naar op zoek bent.

Np Leaf 1585985 5dba58

Duurzaam & kwaliteit

In onze fabriek wordt met jaren lange ervaring en veel zorg gewerkt aan de beste houten vloeren. Kom eens een kijkje nemen.

Np Stack 3375340 5dba58

Altijd op voorraad

Maak uw keuze in onze showroom. Vanuit ons enorme magazijn kunt u de gekozen vloer bijna altijd meteen mee naar huis nemen.