GARANTIE VLOERVERWARMING

Bij het verwerken van een Parket-Fabriek vloer op vloerverwarming is het gebruik van 3 temperatuur registratie-verklikker per 10m² verplicht. De temperatuurverklikkers dienen op de werkvloer geplakt te worden. Houdt u er rekening mee, dat bij vloeren die vast aan de ondervloer worden gelijmd, u geen lijm op de verklikker smeert. Wanneer u aanspraak wilt maken op garantie, is het mogelijk dat Parket-fabriek de verklikkers wilt zien. Deze zullen dan met een gatenzaag vrij worden gemaakt. U, of uw legger, zal een exacte tekening moeten maken van de plaatsen waar de verklikkers liggen. De garantie vervalt wanneer een of meer verklikkers is verkleurd. De verklikkers verkleuren bij een temperatuur van 31 graden.

De verklikker kunt u activeren door de strip aan de zijkant te verwijderen. De verklikker zal alleen verkleuren wanneer de temperatuur 31 graden celsius of hoger zal zijn. Ook wordt de tijdsduur van de te hoge temperatuur geregistreerd. De verkleuring is permanent.

zie ook vloerverwarming.

Bel me terug

DIRECT UIT DE FABRIEK Ruim 200.000 meter houten vloer wordt er per jaar in de fabriek geproduceerd. Hierdoor leveren wij direct van fabriek naar consument.
GOEDKOOP Zonder tussenhandel bent u bij ons het meest voordelig uit. En dan heeft u dus voordelig precies die houten vloer waar u naar op zoek bent.
DUURZAAM & KWALITEIT In onze fabriek wordt met jaren lange ervaring en veel zorg gewerkt aan de beste houten vloeren. Kom eens een kijkje nemen.
ALTIJD OP VOORRAAD Maak uw keuze in onze showroom. Vanuit ons enorme magazijn kunt u uw vloer bijna altijd meteen mee naar huis nemen.