TRAPTREDEN

EIKEN TRAPTREDEN, IDEAAL VOOR TRAPRENOVATIE.

Is uw trap toe aan een complete facelift? Met de eiken traptreden van parket-fabriek.nl krijgt u weer een trap als nieuw. Wij leveren eiken traptreden op een multiplex onderlaag, gelijk aan onze houten multiplank vloeren. Dit maken wij in onze fabriek, een echt Nederlands product dus.

100 cm incl high-tacklijm en antislipstrip € 32,50 per trede ex. BTW

140 cm incl. high-tacklijm en antislipstrip € 37,50 per trede ex. BTW

Deze eiken traptreden plaats u over uw huidige treden heen, en indien gewenst is het ook mogelijk om de stootborden te vervangen, deze hebben wij in het wit of in dezelfde kleur als de treden.

Omdat de trap in huis vaak heel veel gebruikt wordt hebben de traptreden van parket-fabriek.nl een 3mm toplaag van eikenhout waardoor u weer jaren plezier heeft van uw gerenoveerde trap. Tevens kan uw nieuwe traptrede worden voorzien van een olie met een kleur die bij uw huidige vloer(en) past.

Voor de veiligheid heeft parket-fabriek.nl een antislip strip in de traptreden verwerkt, deze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Bekleed u uw oude of nieuwe trap? In een paar uur tijd geven wij uw trap een volledig nieuwe stijl. Bekijk de mogelijkheden in onze showroom.

Per traptrede incl. strip betaalt u slechts € 32,50, in olie (kleur) behandeld betaald u € 51,00

Traptreden kunnen ook door ons worden gemonteerd, zie als voorbeeld: Traprenovatie

Laat u adviseren bij parket-fabriek, kom naar de showroom voor uitgebreid advies of bel / mail ons.

Levering dagelijks in Nederland en België. U betaalt pas bij levering van de traptreden. Wij vragen geen vooruitbetaling tenzij de treden in de fabriek behandeld moeten worden.