Traditioneel parket (tapis) voor een scherpe prijs
Traditioneel-visgraat-parket
Lichte houten visgraat vloer
neutraal-eiken-visgraat-vloer
Lichte-eiken-visgraat-vloer
Grof eikenhouten vloer
Lichte eiken visgraat vloer
grijze multiplank vloer
Oud eikenhout
Visgraat parket
Gebrand eiken visgraat vloer
robuust eikenhouten vloer
Visgraat parket vloer
TRADITIONEEL PARKET (TAPIS)

TAPIS

De meest traditionele soort parket, tapis. De naam tapis komt van het Franse woord voor tapijt. Niet voor niets, want het eindresultaat wordt als het ware een tapijt van hout.

€99,95 p/m² ex. BTW

 


Tapis heeft een levensduur van maar liefst 60 tot 80 jaar! Dit komt doordat de vloer meerdere keren kan worden geschuurd. De tapis deeltjes worden op een eiken mozaïek ondervloer verlijmd en genageld. De tussenvloer wordt verlijmd op de bestaande zandcement-, beton- of anhydrietvloer. Hierna wordt het parket ter plekke voorzien van Sikkers hardax olie- of laklaag, deze eindlaag bepaalt de kleur en zorgt voor een extra lange levensduur.

PATRONEN
Tapis kan worden gelegd in vele patronen. Denk bijvoorbeeld aan een visgraatpatroon met band en bies, een Hongaarse of Weense punt, stroken of een blokpatroon.

IDEAAL IN COMBINATIE MET VLOERVERWARMING
Deze manier van leggen zorgt voor een zeer stabiele parketvloer die nauwelijks reageert op verschillen in de luchtvochtigheid. Dit maakt tapis uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming! Daarnaast is de vloer, doordat deze direct wordt verlijmd op de bestaande ondervloer, opvallend stil en produceert nagenoeg geen loopgeluid.

PRIJS
€99,95 p/m² ex. BTW inclusief:ms-polymeerlijm, eiken mozaik ondervloer, ms-2 componetenlijm, lijmkam, lamelijzer, afstandblokjes, uw tapis vloer (keuze uit visgraat,stroken,hongaarse punt,weense punt), sikkers hardwaxolie (kleur door u zelf te bepalen), sikkers component, het inmeten van uw vloer, het leggen van tapis vloer, het olien van de tapis vloer, eventueel toeslag voor band en bies a € 6,00 p/m1