Traditioneel parket (tapis) voor een scherpe prijs

Alle prijzen zijn excl. BTW

Alle prijzen zijn excl. BTW

Homepage 8211 Oud
Direct uit de fabriek
Homepage 8211 Oud
Scherpe prijzen
Homepage 8211 Oud
Duurzaam & kwaliteit
Homepage 8211 Oud
Altijd op voorraad
Tapis parket vloer – Recht
grijze multiplank vloer
grijze multiplank vloer
Oud eikenhout
robuust eikenhouten vloer

Tapis parket vloer – Recht

TAPIS PARKET

Een Tapis vloer is een houten vloer die is opgebouwd uit smalle plankjes. De naam Tapis komt van het Franse woord voor tapijt, je spreekt het uit als “tapie”. Niet voor niets, want het eindresultaat wordt als het ware een tapijt van hout. Deze vloer kan in verschillende patronen gelegd worden

vanaf € 99,95 p/m² ex. BTW

 


Tapis heeft een levensduur van maar liefst 60 tot 80 jaar! Dit komt doordat de vloer meerdere keren kan worden geschuurd. De eiken tapis deeltjes worden op een eiken mozaïek ondervloer verlijmd en genageld. De tussenvloer wordt verlijmd op de bestaande zandcement-, beton- of anhydrietvloer. Hierna wordt het parket ter plekke voorzien van Sikkers hardax olie- of laklaag, deze eindlaag bepaalt de kleur en zorgt voor een extra lange levensduur.

PATRONEN
Tapis kan worden gelegd in vele patronen. Denk bijvoorbeeld aan rechte stroken, visgraatpatroon met band en bies, een Hongaarse of Weense punt of een blokpatroon.

IDEAAL IN COMBINATIE MET VLOERVERWARMING
Deze manier van leggen zorgt voor een zeer stabiele parketvloer die nauwelijks reageert op verschillen in de luchtvochtigheid. Dit maakt tapis uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming! Daarnaast is de vloer, doordat deze direct wordt verlijmd op de bestaande ondervloer, opvallend stil en produceert nagenoeg geen loopgeluid.

vanaf €99,95 p/m² ex. BTW