SOLID MULTIPLANK

De hardloper van Parket-fabriek.nl!, Een mooie multiplanken houten vloer van 18cm breed met een dikke toplaag van 3mm eiken, uitermate geschikt voor op vloerverwarming. Deze houten vloer is prachtig in woonkamer of bovenverdieping. Te behandelen in vele kleuren met onze Light-Press ™ olie. OP=OP Prijs € 33,50 p/m².

€ 33,50 p/m² ex. BTW

MULTIPLANK VAN 18CM BREED EN EEN TOPLAAG VAN 6MM EIKENHOUT, NOESTEN TOT 25MM

Deze schitterende eiken multiplank vloer geeft uw huiskamer, hal of slaapkamers een stijlvolle uitstraling.

Wij beschikken over meer dan 15 kleuren Light-Press ™ oliën waar mee de vloer afgewerkt kan worden.

Prijs € 33,50 p/m² Knallend eindejaar actie! nu voor € 29,95 !

Deze multiplank heeft een 6mm toplaag van eiken met een berkenmultiplex onderlaag van 12mm. De totale dikte is 18mm. Andere namen voor multiplank zijn; duoplank, twinfloor, lamelplank.

Levensduur van deze houten vloer is 50 jaar, ervan uitgaande dat u de vloer 1 keer per 10 jaar opnieuw schuurt of laat schuren.
Wij geven 10 jaar garantie op deze houten vloer.

Bij keuze voor Light-Press ™ olie wordt de olie met licht behandeld. Waardoor de vloer zeer onderhoudsarm en slijtvast wordt. Hierdoor is de vloer ook niet meer vlekgevoelig, zodat er ongestoord op deze vloeren geleefd kan worden.

Stel dat u nog moet verbouwen of schilderen, dan is het bij ons mogelijk om uw houten vloer te reserveren voor later.

Levering dagelijks in Nederland en België. U betaalt pas bij levering van de vloer. Wij vragen geen vooruitbetaling tenzij de vloer in de fabriek behandeld moet worden.