Parketvloer nice choice XXL | Fabrieksprijzen | Topkwaliteit
Houten parketvloer
Houten parketvloer
Licht eikenhout
Nice Choice Multiplank XXL (30 cm breed)

Deze schitterende eiken multiplank nice choice XXL is een extra brede multiplank van 30 cm breed en wederom een lust voor het oog.

De eiken multiplank nice choice XXL vloer geeft door zijn breedte een geweldig mooi effect aan het interieur in uw woning. De eiken multiplank nice choice XXL is een stoere, geleefde en rustieke vloer.

 

Van € 62,95 p/m² ex. BTW
Voor € 31,95 p/m² ex. BTW


30CM BREDE MULTIPLANK NICE CHOICE XXL

Wij beschikken over meer dan 15 kleuren Light-Press ™ en hardwax oliën waar mee de vloer afgewerkt kan worden.

Deze eiken nice choice xxl multiplank heeft een 4mm toplaag van eiken met een berkenmultiplex onderlaag van 14mm. De totale dikte is 18mm.
De eiken nice choice XXL multiplank is uitermate geschikt op vloerverwarming. De warmte-weerstandwaarde van deze vloer is 0,09R.

Levensduur van deze houten vloer is 50 jaar, ervan uitgaande dat u de vloer 1 keer per 10 jaar schuurt of laat schuren.
Wij geven 10 jaar garantie op deze houten vloer

Bij keuze voor Light-Press ™ olie techniek wordt de verwarmd op het oppervlak van de vloer gebrand en geperst. Waardoor de vloer zeer onderhoudsvriendelijk en slijtvast wordt. Hierdoor is de vloer ook minder vlekgevoelig, zodat er ongestoord op deze vloeren geleefd kan worden.

Stel dat u nog moet verbouwen of schilderen, dan is het bij ons mogelijk om uw houten vloer te reserveren voor later.

Levering dagelijks in Nederland en België. reservering voor later is mogelijk Wij vragen geen vooruitbetaling tenzij de vloer in de fabriek behandeld moet worden.