NICE CHOICE LAMEL- MULTIPLANK / PARKET

De hardloper van Parket-fabriek.nl!, Een mooie multiplanken houten vloer van 18cm breed met een dikke toplaag van 3mm eiken, uitermate geschikt voor op vloerverwarming. Deze houten vloer is prachtig in woonkamer of bovenverdieping. Te behandelen in vele kleuren met onze Light-Press ™ olie. OP=OP

€ 27,45 p/m² ex. BTW

EIKEN MULTIPLANK

Deze schitterende eiken multiplank vloer geeft uw huiskamer, hal of slaapkamers een stijlvolle uitstraling.

Wij beschikken over meer dan 15 kleuren Light-Press ™ olie waar mee de vloer afgewerkt kan worden.

Deze multiplank heeft een 3mm toplaag van eiken met een berkenmultiplex onderlaag van 12mm. De totale dikte is 15mm. Andere namen voor multiplank zijn; duoplank, twinfloor, lamelplank.
De multiplank is uitermate geschikt op vloerverwarming. De warmte-weerstandwaarde van deze vloer is 0,09R.

Levensduur van deze houten vloer is 50 jaar, ervan uitgaande dat u de vloer 1 keer per 10 jaar opnieuw schuurt of laat schuren.
Wij geven 10 jaar garantie op deze houten vloer

Bij keuze voor Light-Press ™ olie wordt de olie of lak verwarmd op het oppervlak van de vloer gebrand en geperst. Waardoor de vloer zeer onderhoudsarm en slijtvast wordt. Hierdoor is de vloer ook niet meer vlekgevoelig, zodat er ongestoord op deze vloeren geleefd kan worden.

Stel dat u nog moet verbouwen of schilderen, dan is het bij ons mogelijk om uw houten vloer te reserveren voor later.

Levering dagelijks in Nederland en België. U betaalt pas bij levering van de vloer. Wij vragen geen vooruitbetaling tenzij de vloer in de fabriek behandeld moet worden.