LAMEL- MULTIPLANK / PARKET ENTRY

Deze schitterende eiken multiplank vloer geeft uw huiskamer, hal of slaapkamers een stijlvolle uitstraling. Een stoere vloer, voor een kleine prijs. Bij ons heeft u geen verplichtingen voor bijproducten zoals lijm of plinten. OP=OP, nog maar 1000 m2 te maken.

€ 22,45 p/m² ex. BTW

STOERE MULTIPLANK VAN 15CM BREED EN EEN EIKEN TOPLAAG VAN 3MM

Deze schitterende eiken multiplank vloer geeft uw huiskamer, hal of slaapkamers een stijlvolle uitstraling.

Een stoere vloer, voor een kleine prijs: €22,45 p/m2 ex btw zonder fratsen! Bij ons heeft u geen verplichtingen voor bijproducten zoals lijm of plinten.

Wij beschikken over meer dan 15 kleuren Light-Press ™  en hardwax oliën waar mee de vloer afgewerkt kan worden.

Deze multiplank heeft een 3mm toplaag van eiken met een berkenmultiplex onderlaag van 7mm. De totale dikte is 10mm. Andere namen voor multiplank zijn; duoplank, twinfloor, lamelplank.
De multiplank is uitermate geschikt op vloerverwarming. De warmte-weerstandwaarde van deze vloer is 0,09R.

Levensduur van deze houten vloer is 50 jaar, ervan uitgaande dat u de vloer 1 keer per 10 jaar opnieuw schuurt of laat schuren.
Wij geven 10 jaar garantie op deze houten vloer

Bij keuze voor Light-Press ™ olie of lak techniek wordt de olie of lak verwarmd op het oppervlak van de vloer gebrand en geperst. Waardoor de vloer zeer onderhoudsarm en slijtvast wordt. Hierdoor is de vloer ook niet meer vlekgevoelig, zodat er ongestoord op deze vloeren geleefd kan worden.

Stel dat u nog moet verbouwen of schilderen, dan is het bij ons mogelijk om uw houten vloer te reserveren voor later.

Tegen zeer gunstige prijzen kunnen wij uw vloer ook leggen.

Levering dagelijks in Nederland en België. U betaalt pas bij levering van de vloer. Wij vragen geen vooruitbetaling tenzij de vloer in de fabriek behandeld moet worden.