Eiken Visgraat Select 12 X 60 cm - Parket-fabriek

Alle prijzen zijn excl. BTW

Alle prijzen zijn excl. BTW

Np Factory 888657 5dba58
Direct uit de fabriek
Np Price Tag 999157 5dba58
Scherpe prijzen
Np Leaf 1585985 5dba58
Duurzaam & kwaliteit
Np Stack 3375340 5dba58
Altijd op voorraad
Eiken Visgraat Select 12 X 60 cm
Lichte visgraat vloer
Lichte visgraat vloer
Visgraatpatroon planken
Licht grijze visgraat vloer
Licht grijze visgraat-vloer

Eiken Visgraat Select 12 X 60 cm

De multiplank eiken select visgraat vloer is terug van weg geweest. Deze multiplank eiken select visgraat vloer is een klassieker van Parket-Fabriek! Deze multiplank eiken select visgraat vloer heeft een mooie, luxueuze en zeer rustige uitstraling en is een lust voor het oog in iedere ruimte.

 

Van € 60,16 p/m² ex. BTW

Voor € 49,95 p/m² ex. BTW


Een kwalitatieve multiplank

Deze schitterende eiken multiplank bijna noestvrije visgraat vloer geeft uw huiskamer, hal of keuken een stijlvolle, uitstraling.

Wij beschikken over meer dan 15 kleuren Light-Press ™ en hardwax oliën waar mee de select visgraat vloer afgewerkt kan worden.

De uitstraling van deze vloer is rustig en modieus.

Deze visgraat multiplank vloer heeft een 4mm toplaag van eiken met een berkenmultiplex onderlaag van 12mm. De totale dikte is 16mm. Andere namen voor multiplank zijn; duoplank, twinfloor, lamelplank.
De multiplank is uitermate geschikt op vloerverwarming. De warmte-weerstandwaarde van deze vloer is 0,09R.

Levensduur van deze visgraat vloer is 50 jaar, ervan uitgaande dat u de vloer 1 keer per 10 jaar schuurt of laat schuren.
Wij geven 10 jaar garantie op deze visgraat vloer.

Bij keuze voor Light-Press ™ olie wordt de olie met led licht op het oppervlak van de vloer gebrand en geperst. Waardoor de vloer zeer onderhoudsvriendelijk en slijtvast wordt. Hierdoor is de vloer ook minder vlekgevoelig, zodat er ongestoord op deze vloeren geleefd kan worden.

Stel dat u nog moet verbouwen of schilderen, dan is het bij ons mogelijk om uw houten vloer te reserveren voor levering op een later tijdstip.

Levering dagelijks in Nederland en België. Reservering voor later is mogelijk. Wij vragen geen vooruitbetaling tenzij de vloer in de fabriek behandeld moet worden.