Eiken visgraatvloer | Mooi afgewerkt | Fabrieksprijs

Alle prijzen zijn excl. BTW

Alle prijzen zijn excl. BTW

Homepage 8211 Oud
Direct uit de fabriek
Homepage 8211 Oud
Scherpe prijzen
Homepage 8211 Oud
Duurzaam & kwaliteit
Homepage 8211 Oud
Altijd op voorraad
Eiken Visgraat Vintage 18x72CM
Lichte visgraat vloer
Lichte visgraat vloer
Visgraatpatroon planken
Licht grijze visgraat vloer
Licht grijze visgraat-vloer

Eiken Visgraat Vintage 18x72CM

Dé hardloper van Parket-Fabriek. Deze schitterende eiken visgraat vintage multiplank vloer wordt in onze eigen fabriek geproduceerd.

De zeer mooie eiken visgraat vintage multiplank vloer is niet alleen een topper door zijn rustieke uitstraling, maar zeker ook door de prijs.

Wij beschikken over meer dan 15 kleuren Light-Press ™ oliën waar mee de visgraat vloer afgewerkt kan worden.

Van € 56,00 p/m² ex. BTW

Voor € 43,00 p/m2 ex BTW

 


De uitstraling van deze visgraat vloer is rustiek eiken.

Deze vintage eiken visgraat multiplank vloer heeft een 3mm toplaag van eiken met een berkenmultiplex onderlaag van 12mm. De totale dikte is 15mm.

De vintage eiken visgraat multiplank vloer is uitermate geschikt op vloerverwarming. De warmte-weerstandwaarde van deze vloer is 0,09R.

De levensduur van deze visgraat vloer is 50 jaar, ervan uitgaande dat u de vloer 1 keer per 10 jaar opnieuw schuurt of laat schuren. Wij geven 10 jaar garantie op deze rustiek eiken multiplank visgraat vloer.

Bij keuze voor Light-Press ™ olie techniek wordt de olie verwarmd op het oppervlak van de vloer gebrand en geperst. Waardoor de vloer zeer onderhoudsvriendelijk en slijtvast wordt. Hierdoor is de vloer ook minder vlek gevoelig, zodat er ongestoord op deze vloeren geleefd kan worden.

Stel dat u nog moet verbouwen of schilderen, dan is het bij ons mogelijk om uw houten vloer te reserveren voor later.

Levering dagelijks in Nederland en België. Reservering voor later tijdstip is mogelijk. Wij vragen geen vooruitbetaling tenzij de vloer in de fabriek behandeld moet worden.